Baby exclusief is een bedrijf opgericht voor de Kleinsten. Wij naaien voor uw kinderen met de grootste zorg en toewijding. Kinderen hebben een gevoelige huid die altijd de juiste verzorging nodig heeft. Onze producten zijn gemaakt van 100% katoen en Minky-materiaal.

Katoen

Het is een zeer hygroscopisch materiaal, bestand tegen uitrekken, het is vriendelijk voor mensen met allergie├źn.

Minky

Ondanks het feit dat het een kunstmatige stof is, heeft het een ademend vermogen en droogt het snel en geleidelijk. Het is huidvriendelijk en veroorzaakt geen irritatie. Minky-materiaal is door laboratoria in de VS getest op schadelijke stoffen en is daardoor Oeko-Tex gecertificeerd – een garantie voor veiligheid. Dit materiaal is gemakkelijk te onderhouden, wat vooral belangrijk is voor kleine kinderen. Het kan in de machine worden gewassen op 30 graden Celsius, het uiterlijk verandert niet, zelfs niet na verschillende wasbeurten. Niet strijken.

 Onze winkel onderscheidt zich door een breed scala aan kleuren. Je kunt iets vinden voor zowel jongens als meisjes. Er is ook een grote selectie in neutrale kleuren. Naast beddengoed bieden we ook tal van accessoires voor babybedjes en wiegen zoals kussens, modulaire beschermers, sensorische blokjes.

De producten die wij aanbieden zijn , niet alleen perfect voor uw thuis, maar ook als een geschenk voor een toekomstige moeder. U kunt een willekeurig aantal producten kopen zonder uw huis te verlaten, terwijl de koerier de bestelling op het door u opgegeven adres aflevert. Door bij ons te kopen, hebt u een garantie voor de kwaliteit van het product.

We raden u aan om vertrouwd te raken met ons aanbod.

Baby Exclusief team